Τμήμα Γεωλογίας
Εκπαίδευση

Διανομή συγγραμάτων μέσω Εύδοξος

Από το ακαδημαϊκό έτος 2010-2011, η διανομή των συγγραμμάτων θα πραγματοποιείται μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Εύδοξος. Οι φοιτητές μπορούν να πληροφορηθούν για τα υπάρχοντα συγγράμματα από τον σύνδεσμο Κατάλογος συγγραμμάτων  . Απαραίτητη προϋπόθεση είναι ο φοιτητής να διαθέτει ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μόνο μέσω του Πανεπιστημίου Πατρών.

Για πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο λήψης των συγγραμμάτων, πατήστε εδώ, ενώ για να μεταβείτε στον ιστότοπο δήλωσης πατήστε εδώ  . Απαραίτητη προϋπόθεση ο φοιτητής να έχει ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (e-mail) μόνο μέσω του Πανεπιστημίου. Κατά την εγγραφή στο πρώτο έτος, μαζί με τον φάκελο εγγραφής δίνονται και τα στοιχεία πρόσβασης έκαστου φοιτητή. Σε περίπτωση απώλειας αυτών, απευθυνθείται στην Upnet, (Κεντρική βιβλιοθήκη 2ος όροφος).

Τηλέφωνα επικοινωνίας : (+30) 2610 96 96 200, (+30) 2610 96 96 50-51, (+30) 2610 96 96 54-55, (+30) 2610 96 26 08-09

E-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..