Τμήμα Γεωλογίας
  • Αρχική
  • Πρωτοετείς φοιτητές
  • Εγγραφές Πρωτοετών Φοιτητών - 2η Ανακοίνωση

Εγγραφές Πρωτοετών Φοιτητών - 2η Ανακοίνωση

25/9/2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΑΚΑΔ. ΕΤΟΥΣ 2018-2019

           

Ανακοινώνεται ότι από 26 Σεπτεμβρίου έως 3 Οκτωβρίου 2018 οι εγγραφέντες βάσει των αρχείων του ΥΠΕΘ, πρωτοετείς φοιτητές θα μπορούν να εισέρχονται στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του ψηφιακού άλματος eggrafes.upatras.gr  (διαβάστε το εγχειρίδιο για την εισαγωγή με κωδικούς σας) προκειμένου να συμπληρώσουν τα παρακάτω στοιχεία που τους ζητούνται και να τα αναρτήσουν σε μορφή pdf.

  • Φωτοτυπία Αστυνομικής Ταυτότητας
  • Πιστοποιητικό γέννησης
  • Έντυπο στο οποίο να αναγράφεται ο αριθμός ΑΜΚΑ (για διευκόλυνσή σας μπορείτε να το αναζητήσετε άμεσα στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.amka.gr/AMKAGR )
  • καθώς και μία Φωτογραφία τύπου ταυτότητας

   Προσοχή!!!!!! Οι βεβαιώσεις εγγραφής και οι κωδικοί πρόσβασης θα παραδίδονται στους φοιτητές από την Γραμματεία μόνο εφόσον περάσουν δύο ημέρες (οι 2 ημέρες χρειάζονται για επαλήθευση στοιχείων από την Γραμματεία και διορθώσεις όπου απαιτείται), από την στιγμή που συμπληρωθούν τα παραπάνω στοιχεία στην πλατφόρμα eggrafes.upatras.gr . Οι φοιτητές θα προσέλθουν στην Γραμματεία μαζί με την ταυτότητά τους για ταυτοποίηση ή νομίμως εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο.

Σημείωση: Για τους φοιτητές οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι σε άλλο Τμήμα για να πάρουν βεβαίωση εγγραφής και κωδικούς θα πρέπει πρώτα να κατατεθεί η διαγραφή τους από το Τμήμα που ήταν ή από τους ιδίους.

 

Επίσης, μπορείτε να παραλαμβάνετε βεβαίωση εγγραφής και κωδικούς πρόσβασης από 1/10/2018 και μετά που ξεκινάνε τα μαθήματα χειμερινού εξαμήνου, για διευκόλυνσή σας.

Για τυχόν περιπτώσεις πρωτοετών φοιτητών που καθίσταται αδύνατη η αυτοπρόσωπη παρουσία τους στην Γραμματεία του Τμήματος, για εξαιρετικούς λόγους, προκειμένου να χορηγηθούν οι κωδικοί πρόσβασης και βεβαίωση εγγραφής, ο φοιτητής/η φοιτήτρια θα επικοινωνήσει με την Γραμματεία.

Διευκρινίζεται ότι:

  • οι δηλώσεις μαθημάτων θα γίνουν σε μεταγενέστερο στάδιο που θα σας ανακοινωθεί κατά την διάρκεια του εξαμήνου.

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες και μόνο σε περίπτωση που υπάρχει κάτι διαφορετικό από αυτά που αναγράφονται τότε να επικοινωνείτε τηλεφωνικά με την Γραμματεία στα τηλέφωνα 2610 997921-22.

 

Από τη Γραμματεία

Συνημμένα:
Download this file (2ndAnnouncement_EGGRAFES_PROTOETON_2018-19.pdf)2ndAnnouncement_EGGRAFES_PROTOETON_2018-19.pdf[Ανακοίνωση]377 kB

Ετικέτες: Ανακοινώσεις, Προπτυχιακές σπουδές, Πρωτοετείς