Τμήμα Γεωλογίας
Δίκτυο

Τηλεδιάσκεψη

Με την τηλεδιάσκεψη σας παρέχεται η δυνατότητα της απομακρυσμένης συμμετοχής σε κάθε είδους συνεδρίαση. Για την συμμετοχή σας απαιτείται αρχικά η εγκατάσταση στον υπολογιστή σας κάποιων ειδικών λογισμικών που θα σας επιτρέψουν την σύνδεση στην συνεδρίαση. Επίσης είναι απαρίτητη η ύπαρξη διαδυκτικαής κάμερας με ενσωματεμένο ή εξωτερικό μικρόφωνο, ηχεία στον υπολογιστή ή συσκευή ακουστικών.

Στον λογαριασμό του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου, θα σας έρθει μήνυμα όπου θα σας ορίζει την ώρα και ημέρα της τηλεδιάσκεψης. Ανοίγετε το μήνυμα αυτό και ακολουθείτε τους συνδέσμους που σας προτρέπει. Κατά την σύνδεση θα πρέπει να απαντήσετε καταφατικά σε ότι σας ρωτήσει.

Ανάλογα με το λογισμικό που διαθέτετε στον υπολογιστή θα πρέπει αρχικά να κατεβάσετε τα ανάλογα αρχεία και να τα εγκαταστήσετε. Πρόκειται για λογισμικό Java (εγκαθιστάται πρώτο) και το ειδικό λογισμικό της τηλεδιάσκεψης (εγκαθιστάται δεύτερο). Πριν την εγκατάσταση των ανωτέρων λογισμικών, θα πρέπει το λειτουργικό του υπολογιστή (Windows/Macintosh) να είναι πλήρως ενημερωμένο. Στην αντίθετη περίπτωση θα πρέπει να προηγηθεί η ενημέρωση του λογισμικού του συστήματος.

Λογισμικό για Windows Λογισμικό Java    Λογισμικό Τηλεδιάσκεψης
Λογισμικό για Macintosh Λογισμικό Java    Λογισμικό Τηλεδιάσκεψης

Σε περίπτωση προβλήματος, παρέχετε απομακρυσμένη βοήθεια για την εγκατάσταση των ανωτέρων λογισμικών, με χρήση του Team Viewer Portable  . Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.