Τμήμα Γεωλογίας
Μην αμελήσετε την συμπλήρωση των ερωτηματολογίων μέχρι τις 2 Ιουνίου στον σύνδεσμο https://ps.modip.upatras.gr/ -------- Δήλωση Μαθημάτων Χειμερινού εξαμήνου για τους επί πτυχίω φοιτητές στην εξεταστική περίοδο του Ιουνίου 2018-2019
Δίκτυο

Τηλεδιάσκεψη

Με την τηλεδιάσκεψη παρέχεται η δυνατότητα της απομακρυσμένης συμμετοχής σε οιαδήποτε συνεδρίαση. Για την συμμετοχή απαιτείται :

  1. Πρόσβαση στον κυβερνοχώρο
  2. Πλήρη ενημέρωση του λογισμικού του συστήματος που θα συνδεθεί στην πλατφόρμα τηλεδιάσκεψης ( Windows / Macintosh / Linux / Android)
  3. Το σύστημα θα πρέπει να διαθέτει Διαδικτυακή κάμερα με εσνωματωμένο μικρόφωνο ή Διαδικτυακή κάμερα και εξωτερικό μικρόφωνο
  4. Το σύστημα θα πρέπει να διαθέτει Ηχεία ή ακουστικά ή ακουστικά με μικρόφωνο

Τα στοιχεία της τηλεδιάσκεψης θα σας κοινοποιηθούν μέσω αποστολής ηλεκτρονικού μηνύματος στην διεύθυνση που έχετε δηλώσει. Με επιλογή των κατάλληλων συνδέσμων μέσα από την απεσταλμένη πρόσκληση συνδέεστε στην τηλεδιάσκεψη. Καλό θα ήταν αμέαως μετά την παραλαβή της πρόσκλησης να επιβεβαιώσετε την παρουσία σας στην συνεδρίαση. Ο έλεγχος για τον τρόπο σύνδεσης στην τηλεδιάσκεψη επιτυγχάνεται μέσω χρήσης της εικονικής σύνδεσης με επιλογή στο Demo Room. Θα απαιτηθεί η εγκατάσταση ενός λογιμσικού με την ονομασία Vidyo Desktop.

Για σύνδεση στην πλατφόρμα της τηλεδιάσκεψης μέσω vidyo client, παρακαλείστε να χρησιμοποιείτε ως φυλλομετρητή τον Internet Explorer. Σε διαφορετική περίπτωση εάν χρησιμοποείτε άλλο φυλλομετρητή, θα πρέπει να επιλέξετε την σύνδεση μέσω vidyo desktop. Στην περίπτωση αυτή θα χρειαστείτε και τον αριθμό pin που αναφέρεται στο μήνυμα της πρόσκλησης.   

Σε περίπτωση προβλήματος, παρέχετε απομακρυσμένη βοήθεια για την εγκατάσταση των ανωτέρων λογισμικών, με χρήση του Team Viewer Portable. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τηλ: +30 2610 997 838