Τμήμα Γεωλογίας

Αναγόρευση Επιτίμων Διδακτόρων Τμήματος Γεωλογίας

Ο Ομότιμος Επιστήμονας Γεωλογικής Υπηρεσίας Καναδά, David Piper και η Καθηγήτρια Γεωλογίας του Saint Mary's University in Halifax-Canada, Γεωργία Πή-Piper, θα αναγορευθούν Επίτιμοι Διδάκτορες του Τμήματος Γεωλογίας του Πανεπιστημίου μας. Η τελετή αναγόρευσης θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 9 Απριλίου 2019, και ώρα 12.00μ. στην Αίθουσα Τελετών. Το έργο και την προσωπικότητα των τιμώμενων θα παρουσιάσει ο Ομότιμος Καθηγητής του Τμήματος Γεωλογίας, Νικόλαος Κοντόπουλος.


Θα ακολουθήσει η ανάγνωση του Ψηφίσματος και του Τίτλου του Επίτιμου Διδάκτορος από την Πρύτανι του Πανεπιστημίου, η Αναγόρευση του David Piper σε Επίτιμο Διδάκτορα από τον Πρόεδρο του Τμήματος και η περιένδυσή του από την Πρύτανι. Θα ακολουθήσει ομιλία του τιμώμενου με τίτλο: «Understanding deep-water sedimentary processes: Κατανοώντας τις διαδικασίες ιζηματογένεσης σε βαθιά νερά».


Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει η ανάγνωση του Ψηφίσματος και του Τίτλου της Επίτιμου Διδάκτορος από την Πρύτανι του Πανεπιστημίου, η Αναγόρευση της Γεωργίας Πή-Piper σε Επίτιμη Διδάκτορα από τον Πρόεδρο του Τμήματος και η περιένδυσή της από την Πρύτανι. Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με ομιλία της τιμώμενης με τίτλο: «Evolving interpretations of the igneous systems of the Aegean: Εξελίσσοντας τις ερμηνείες των πυριγενών συστημάτων του Αιγαίου».


Επισυνάπτεται η πρόσκληση της εκδήλωσης.

 

 

 

Συνημμένα:
Download this file (prosklisi_piper_final.pdf)prosklisi_piper_final.pdf[Πρόσκληση]5942 kB

Ετικέτες: Ανακοινώσεις, Εκδηλώσεις