Τμήμα Γεωλογίας

Αλλαγή χώρου απονομής πτυχίων

Εν όψει της επερχόμενης ορκωμοσίας απονομής πτυχίων των προπτυχιακών φοιτητών του Τμήματος Γεωλογίας του Παν/μίου Πατρών, η οποία έχει προγραμματιστεί να λάβει χώρα στις 10 Απριλίου 2020 και στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων κατά της εξάπλωσης της επιδημίας του Κορωνοϊού, καθώς σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας το επίπεδο κινδύνου της απειλής του νέου Κορωνοϊού έχει αναβαθμιστεί από μέτριο σε υψηλό, σας γνωρίζουμε ότι:

α) Προκειμένου να αποφευχθεί ο συγχρωτισμός πολλών ατόμων σε κλειστό χώρο (Αίθουσα τελετών του Ιδρύματος), ως προληπτικό μέτρο κατά της εξάπλωσης της επιδημίας του Κορωνοϊού και

β) Προκειμένου να αποφευχθεί η αναστάτωση των Προπτυχιακών αποφοίτων του Ιδρύματος που θα λάβουν μέρος στην ανωτέρω ορκωμοσία και οι οποίοι έχουν ήδη ενημερωθεί σχετικά,  

Η ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΩΝ ΠΤΥΧΙΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ  ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ την ίδια μέρα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ στις 10/04/2020, ΚΑΙ ΩΡΑ ΑΠΟ 10:00πμ ΕΩΣ 11:00πμ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΓΕΩΛΟΓΙΑΣ, ΑΙΘΟΥΣΑ Α. ΠΑΝΑΓΟΥ (2ΟΣ ΟΡΟΦΟΣ).
Οι Πτυχιούχοι θα προσέρχονται στο Τμήμα ενώπιον του Προέδρου ή Αναπλ. Προέδρου του Τμήματος χωρίς συνοδά άτομα, χωρίς την πραγματοποίηση δημόσιας τελετής και χωρίς οι απόφοιτοι να περιενδυθούν την τήβεννο του Ιδρύματος για λόγους πρόληψης.  

 

Ο ρυθμός προσέλευσης των Πτυχιούχων καθορίζεται ως εξής:

1) ΩΡΑ 10:00 πμ. Αλφαβητικά τα ονόματα από Αγγελόπουλος έως Διαμαντής

2) ΩΡΑ 10:20 πμ. Αλφαβητικά τα ονόματα από Ζαφείρη έως Οικονόμου.

3) ΩΡΑ 10:40 πμ. Αλφαβητικά τα ονόματα από Παναγιωτόπουλος έως Χούπα.

 

Σημείωση: ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ  ΠΟΥ ΟΡΚΙΖΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΟ CD ΤΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΟΥΝ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ ΤΟΥΣ .

 

Πληροφ. 2610-997921- 2

 

ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Συνημμένα:
Download this file (Teliki_NEA_ORKOMOSIA_10-4-20.pdf)Teliki_NEA_ORKOMOSIA_10-4-20.pdf[Ανακοίνωση]231 kB

Ετικέτες: Ανακοινώσεις, Ορκωμοσία