Τμήμα Γεωλογίας

Προγραμματισμός Απονομής Πτυχίων - Αύγουστος 2020

26/6/2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΝ ΕΠΙΤΥΧΩΣ  (ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΥΠΑΙΘΡΟΥ ) ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΠΤΥΧΙΩΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020

           

Ενημερώνουμε τους προπτυχιακούς φοιτητές ότι προγραμματίζεται απονομή πτυχίων, χωρίς την πραγματοποίηση δημόσιας τελετής και χωρίς οι απόφοιτοι να περιενδυθούν την τήβεννο του Ιδρύματος για λόγους πρόληψης (COVID-19), τον Αύγουστο. Η ημερομηνία απονομής θα ανακοινωθεί αργότερα αφού εκτιμήσουμε τον αριθμό των πτυχιούχων με βάση την κατάθεση των απαραίτητων δικαιολογητικών.

Σε πρώτη φάση παρακαλώ όσοι προπτυχιακοί φοιτητές θεωρούν ότι έχουν λίγα μαθήματα και πρόκειται να ολοκληρώσουν επιτυχώς τα μαθήματά τους καθώς και τις ασκήσεις υπαίθρου μέχρι τέλος Ιουλίου 2020, να μας ειδοποιήσουν τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά (τηλ. 2610 997922-997925 email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) μέχρι την Παρασκευή 3/7/2020 αναφέροντας τα μαθήματα που οφείλουν.

 

                 

 

 Η Γραμματεία του Τμήματος  Γεωλογίας

Συνημμένα:
Download this file (AnakoinosiAponomisPtyxionAugust2020.pdf)Προγραμματισμός Απονομής Πτυχίων[Ανακοίνωση]151 kB

Ετικέτες: Ανακοινώσεις, Προπτυχιακές σπουδές