Τμήμα Γεωλογίας
  • Αρχική
  • Νέα
  • Παράταση προθεσμίας υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων για χορήγηση στεγαστικού επιδόματος ακαδ. έτους 2019-20

Παράταση προθεσμίας υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων για χορήγηση στεγαστικού επιδόματος ακαδ. έτους 2019-20

Αγαπητοί ενδιαφερόμενοι σας προωθείτε δελτίο τύπου του ΥΠΠΕΘ σχετικά με την παράταση στην υποβολή αιτήσεων για τη χορήγηση φοιτητικού στεγαστικού επιδόματος ακαδ. έτους 2019-2020.

                                                                ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους-δικαιούχους του στεγαστικού επιδόματος για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020, ότι η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων παρατείνεται έως την Τετάρτη  29  Ιουλίου  2020.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επισκέπτονται την ειδική εφαρμογή στεγαστικού επιδόματος στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://stegastiko.minedu.gov.gr (ή μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου), προκειμένου να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους.

Για την είσοδό τους στην ηλεκτρονική εφαρμογή, οι αιτούντες θα χρησιμοποιήσουν το όνομα χρήστη (username) και τον κωδικό (password) που τους χορηγήθηκε από την Α.Α.Δ.Ε. για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του TAXISnet.

Περισσότερες πληροφορίες δίδονται στη σχετική εγκύκλιο  που αφορά στη χορήγηση του στεγαστικού επιδόματος για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020.

Ετικέτες: Ανακοινώσεις