Τμήμα Γεωλογίας
  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • Ανακοίνωση της επιτροπής για την εκπαιδευτική λειτουργία του Πανεπιστημίου στις συνθήκες της επιδημίας COVID – 19

Ανακοίνωση της επιτροπής για την εκπαιδευτική λειτουργία του Πανεπιστημίου στις συνθήκες της επιδημίας COVID – 19

Αγαπητές φοιτήτριες, αγαπητοί φοιτητές,


Όπως γνωρίζετε, η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Πατρών έχει αποφασίσει τη διεξαγωγή των εξετάσεων των μαθημάτων στο πλαίσιο των προγραμμάτων σπουδών πρώτου και δεύτερου κύκλου του Πανεπιστημίου Πατρών, κατά την επαναληπτική εξεταστική του Σεπτεμβρίου για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020, εξ ολοκλήρου με την εξ αποστάσεως μέθοδο, όπως ακριβώς και την περίοδο του Ιουνίου 2020.


Κάθε Τμήμα του Πανεπιστημίου θα εκδώσει ανακοινώσεις με το πρόγραμμα εξετάσεων και τον τρόπο που γίνεται η εξέταση κάθε μαθήματος.

Προσοχή στα παρακάτω σημεία:

  1. Για κάθε εξεταζόμενο μάθημα θα δημιουργηθεί νέα εξέταση μαθήματος για τις επαναληπτικές εξετάσεις του Σεπτεμβρίου 2020. Είναι σημαντικό να κάνετε εγγραφή σε αυτή τη νέα εξέταση μαθήματος, σε όσα μαθήματα επιθυμείτε να εξεταστείτε. Η εγγραφή που τυχόν είχατε κάνει τον Ιούνιο δεν ισχύει για την εξέταση του Σεπτεμβρίου.
  2. Επίσης, η εγγραφή στην πλατφόρμα exams.eclass.upatras.gr είναι δυνατή μόνο:
    • για όσους φοιτητές έχουν συμπεριλάβει το αντίστοιχο προς εξέταση μάθημα στη δήλωση μαθημάτων για το χειμερινό και εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2019-2020 στο ψηφιακό άλμα
    • για όσους φοιτητές έχουν κάνει δήλωση επανεξέτασης

Εκ της Γραμματείας του Τμήματος

Ετικέτες: Ανακοινώσεις, Προπτυχιακές σπουδές