Τμήμα Γεωλογίας
  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών "Γεωεπιστήμες & Περιβάλλον"-Ανακοίνωση

Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών "Γεωεπιστήμες & Περιβάλλον"-Ανακοίνωση

Προς τους φοιτητές του ΠΜΣ «ΓΕΩΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ»

 Αγαπητές/οί συνάδελφοι,

Σύμφωνα με απόφαση της Συνέλευσης του Τμήματος (αριθ. 10/17.2.2021), η εξέταση περιόδου Ιουνίου των Μεταπτυχιακών Διπλωματικών Εργασιών, για τις οποίες θα έχει κατατεθεί περίληψη μέχρι 7.6.2021 (δεσμευτικά και αποκλειστικά), θα πραγματοποιηθεί στις 14.6.2021. Καλείστε να αποστείλετε την περίληψη στην κ. Μπακοπούλου (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) μέχρι 7 Iουνίου.

Επιπλέον σας γνωστοποιώ ότι φέτος δόθηκε οικονομική ενίσχυση ύψους 3.000 ευρώ στο ΠΜΣ του Τμήματός μας από τον ΕΛΚΕ. Η Συνέλευση ομόφωνα αποφάσισε να απονείμει συνολικά 6 έπαθλα (2 σε κάθε Κατεύθυνση του ΠΜΣ), ύψους 350 € το καθένα, σε φοιτητές που θα συμβάλουν στη διεθνή προβολή του Τμήματος, ως ακολούθως:

  • στον πρώτο μεταπτυχιακό φοιτητή από κάθε Κατεύθυνση του ΠΜΣ, που θα δημοσιεύσει εργασία του προερχόμενη από τη διπλωματική εργασία ειδίκευσης σε διεθνές περιοδικό με συντελεστή απήχησης (impact factor) και
  • στον πρώτο μεταπτυχιακό φοιτητή από κάθε Κατεύθυνση του ΠΜΣ, που θα συμμετάσχει σε διεθνές συνέδριο με εργασία του προερχόμενη από τη διπλωματική εργασία ειδίκευσης.

Διευκρινίζεται ότι τα ως άνω αναφερόμενα έπαθλα θα δοθούν για δημοσιεύσεις και συμμετοχές σε συνέδρια μέχρι 31.9.2021, στις οποίες πρώτο όνομα θα είναι αυτό του μεταπτυχιακού φοιτητή και εν δυνάμει επωφελούμενοι θα είναι όλοι οι μεταπτυχιακοί φοιτητές, που ξεκίνησαν τις σπουδές τους στο ΠΜΣ «Γεωεπιστήμες και Περιβάλλον» το φθινόπωρο 2019.

 

Ο Δντής του ΠΜΣ

 

Κίμων Χρηστάνης

Ετικέτες: Ανακοινώσεις, Μεταπτυχιακές σπουδές