Τμήμα Γεωλογίας
  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ στο μάθημα «ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΤΙΚΑ ΓΕΩΛΟΓΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΟ ΧΕΡΣΑΙΟ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ»

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ στο μάθημα «ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΤΙΚΑ ΓΕΩΛΟΓΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΟ ΧΕΡΣΑΙΟ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ»

- Σάββατο, 05 Ιουνίου 2021 -

Στη συγκεκριμένη Ανακοίνωση περιγράφεται ο τρόπος εξέτασης (α) των φοιτητών που παρακολουθήσαν το μάθημα το τρέχον εξάμηνο (και έχουν ήδη ενημερωθεί σχετικά με το τί θα περιλαμβάνει η εξέταση του μαθήματος) και (β) τους μεγαλοετείς φοιτητές που έχουν σκοπό να συμμετάσχουν στις εξετάσεις περιόδου Ιουνίου-Ιουλίου 2021.

Πιο συγκεκριμένα:

  • για τους φοιτητές που ανήκουν στην ομάδα (β): οι φοιτητές θα εξεταστούν προφορικά και εξ αποστάσεως την ώρα και τη μέρα που θα οριστούν στο Πρόγραμμα της Εξεταστικής. Η ύλη του μαθήματος είναι αναρτημένη στα Έγγραφα του μαθήματος. Προτείνεται να αποστείλλουν e-mail οι ενδιαφερόμενοι ώστε να υπάρχει μία εικόνα του αριθμού των φοιτητών που θα εξεταστούν για να προηγηθεί κάποιος τεχνικός προγραμματισμός και ενημέρωση
  • για τους φοιτητές που ανήκουν στην κατηγορία (α): η παρουσίαση των εργασιών θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 23/6. Η παρουσίαση-εξέταση των εργασιών θα έχει διάρκεια 45' σε ομάδες των 3 ατόμων, στο διάστημα αυτό ο κάθε φοιτητής θα έχει 10' στη διάθεσή του να παρουσιάσει την εργασία του και στη συνέχεια θα γίνει συζήτηση πάνω σε αυτή. 

Την Τρίτη 8/6 και ώρα 15:30 όσοι έχουν απορίες επί της διαδικασίας μπορούμε να τις συζητήσουμε μέσω του συνδέσμου:

https://meet.lync.com/upatrasgr-upatras/kavoura/MXMCLA3Q

Διαφορετικά παρακολουθείτε τις Ανακοινώσεις για επόμενη σχετική ενημέρωση ή επικοινωνείτε μέσω e-mail

Η Διδάσκουσα

Ετικέτες: Ανακοινώσεις, Προπτυχιακές σπουδές