Τμήμα Γεωλογίας

Απονομή Πτυχίων σε Προπτυχιακούς Φοιτητές Αύγουστος 2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΝ  (ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΥΠΑΙΘΡΟΥ ) ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΠΤΥΧΙΩΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021

Ενημερώνουμε τους προπτυχιακούς φοιτητές ότι προγραμματίζεται απονομή πτυχίων, χωρίς την πραγματοποίηση δημόσιας τελετής και χωρίς οι απόφοιτοι να περιενδυθούν την τήβεννο του Ιδρύματος για λόγους πρόληψης (COVID-19), τον Αύγουστο (τελευταία βδομάδα). Η ημερομηνία απονομής θα ανακοινωθεί αργότερα αφού εκτιμήσουμε τον αριθμό των πτυχιούχων με βάση την κατάθεση των απαραίτητων δικαιολογητικών.

Σε πρώτη φάση παρακαλώ όσοι προπτυχιακοί φοιτητές θεωρούν ότι έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς τα μαθήματά τους η σκοπεύουν να ολοκληρώσουν καθώς και τις ασκήσεις υπαίθρου, να μας ειδοποιήσουν τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά (τηλ. 2610 99 7921 - 99 7922 email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) μέχρι την Δευτέρα 19/7/2021.


                     ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Ετικέτες: Ανακοινώσεις