Τμήμα Γεωλογίας

Ανακοίνωση για ορκωμοσία ΠΠΣ Αύγουστος 2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΠΤΥΧΙΩΝ  ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021

Σας γνωρίζουμε ότι:

Η ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΩΝ ΠΤΥΧΙΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ  ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ την ΤΡΙΤΗ στις 31/08/2020, ΚΑΙ ΩΡΑ 11:00πμ ΣΤΟΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΚΤΗΡΙΟΥ ΓΕΩΛΟΓΙΑΣ.
Οι Πτυχιούχοι θα προσέρχονται στο Τμήμα ενώπιον του Προέδρου του Τμήματος, χωρίς την πραγματοποίηση δημόσιας τελετής και χωρίς οι απόφοιτοι να περιενδυθούν την τήβεννο του Ιδρύματος για λόγους πρόληψης.  

Όσοι φοιτητές ολοκλήρωσαν επιτυχώς τα μαθήματά τους και τις ασκήσεις υπαίθρου που απαιτούνται για την λήψη πτυχίου και επιθυμούν να μετέχουν στην ορκωμοσία της 31ης Αυγούστου παρακαλώ να συμπληρώσουν την επισυναπτόμενη αίτηση και να την καταθέσουν αυτοπροσώπως ή με εξουσιοδότηση ή ταχυδρομικά μαζί με το CD της διπλωματικής μέχρι και 2/8/2021 ημέρα Δευτέρα.

Πέραν αυτής της ημερομηνίας δηλ. της 2ας/8/2021 δεν θα γίνει δεκτή καμία άλλη αίτηση συμμετοχής και θα δίνεται μόνο βεβαίωση περάτωσης σπουδών.

Επίσης σε περίπτωση μη προσέλευσης των πτυχιούχων την ημερομηνία απονομής 31/8/2020 δίνεται η δυνατότητα παραλαβής των πτυχίων με άλλη διαδικασία που είναι η κάτωθι:

 Α. Συμπλήρωση Ηλεκτρονικής Υπεύθυνης Δήλωσης την οποία μπορεί να εκδώσει ο ίδιος ηλεκτρονικά μέσω της ανωτέρω εφαρμογής www.gov.gr (επιλογή: με ελεύθερο κείμενο) και ειδικότερα από τον σύνδεσμο: https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/upeuthune-delose-kai-exousiodotese/ekdose-upeuthunes-deloses. όπου θα αναγράφει:

ΠΡΟΣ: ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ – ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΓΕΩΛΟΓΙΑΣ

 Παρακαλώ να μου αποστείλετε τον πρωτότυπο τίτλο σπουδών μου (πτυχίο) με τα λοιπά προβλεπόμενα πιστοποιητικά που τον συνοδεύουν, με αποκλειστική μου ευθύνη μέσω της εταιρίας ταχυμεταφορών επιλογής μου .......... (Επωνυμία), την οποία θα αποστείλω να τα παραλάβει αντ' εμού, με δική μου οικονομική επιβάρυνση, στην ταχυδρομική διεύθυνση της Γραμματείας του Τμήματο Γεωλογίας, τις ημέρες και ώρες που θα μου υποδειχθούν από την υπηρεσία σας.
Έχω Α.Μ Φοιτητή .............. και ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στην εξεταστική περίοδο Ιουλίου 2021.
Επισυνάπτω στην παρούσα αρχείο με τις δύο όψεις της αστυνομικής μου ταυτότητας (ή ελλείψει ταυτότητας, φωτοαντίγραφο των κρίσιμων σελίδων του διαβατηρίου, όπου αναφέρονται ο αριθμός και τα στοιχεία ταυτότητάς μου)

 Για την έκδοση της παραπάνω υπεύθυνης δήλωσης οι ενδιαφερόμενοι θα χρειαστούν τους προσωπικούς τους κωδικούς πρόσβασης στο gov.gr ή στο Taxisnet και τον αριθμό του κινητού τους τηλεφώνου. Η εν λόγω Υπεύθυνη δήλωση είναι νομικά ισοδύναμη με υπεύθυνη δήλωση που φέρει το γνήσιο της υπογραφής και μπορεί ο ενδιαφερόμενος να την αποστείλει και ηλεκτρονικά σε δημόσια υπηρεσία.

Β. Αρχείο με τις δύο όψεις της Αστυνομικής του ταυτότητας (ή ελλείψει ταυτότητας, του διαβατηρίου του).

 Γ. Αποστολή των δύο παραπάνω αρχείων που αναφέρονται στο Α’ και Β’ (Υπεύθυνη Δήλωση και Αρχείο με την ταυτότητα), ως συνημμένων με ηλεκτρονικό μήνυμα από τον ενδιαφερόμενο στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  

Από την Γραμματεία.

Επισυνάπτεται η αίτηση προς ορκωμοσία

Συνημμένα:
Download this file (Aithsh-Orkomosias.pdf)Aithsh-Orkomosias.pdf[Αίτηση Ορκωμοσίας]208 kB

Ετικέτες: Ανακοινώσεις, Ορκωμοσία