Τμήμα Γεωλογίας

Ανακοίνωση για βελτίωση βαθμολογίας 2021

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ

Οσοι  προπτυχιακοί φοιτητές επιθυμούν για επανεξέταση βαθμολογίας (Προακτέου Βαθμού), θα πρέπει να το δηλώσουν στον παρακάτω σύνδεσμο (Επανεξέταση Μαθημάτων) και να συμπληρώσουν την υπάρχουσα αίτηση από σήμερα 27/07/2021 έως και 05/08/20221. Μετά τις 5 Αυγούστου το σύστημα δεν θα είναι ενεργό. Από τον σύνδεσμο Καταχώρηση Αίτησης, ο φοιτητής θα μπορεί να πληροφορείται για την πορεία της αίτησης αναβαθμολόγησης. Η αποδκτή αίτηση, θα σημαίνεται μέσω του αντίστοιχου αριθμού πρωτοκόλλου.

Προσοχή, γίνονται δεκτές αιτήσεις για φοιτητές προπτυχιακούς μέχρι και τετάρτου έτους (4ο έτος). Η αίτηση για αναβαθμολόγηση, δεν αφορά επί πτυχίω φοιτητές. Η αναβαθμολόγηση αναφέρεται για τα έτη που φοιτούν και όχι για παλαιότερα. Η επανεξέταση μαθημάτων ισχύει για όλα τα μαθήματα Χειμερινού & Εαρινού εξαμήνου. Μεταξύ των βαθμολογιών εξέτασης και επανεξέτασης ισχύει ο μεγαλύτερος

Η διαδικασία επανεξέτασης θα πραγματοποιηθεί κατά την διάρκεια της εξεταστικής του Σεπτεμβρίου του ακαδημαϊκού έτους 2020-2021.

Ετικέτες: Ανακοινώσεις, Προπτυχιακές σπουδές