Τμήμα Γεωλογίας
  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • Βράβευση της Φοιτητικής μας Ομάδας «UPatras SEG Student Chapter» σε Διεθνή Διαγωνισμό

Βράβευση της Φοιτητικής μας Ομάδας «UPatras SEG Student Chapter» σε Διεθνή Διαγωνισμό

Με ιδιαίτερη χαρά ενημερώνουμε ότι το vlog της Φοιτητικής μας Ομάδας «UPatras SEG Student Chapter» με τον τίτλο “Tracing the Al journey from the deep ocean … to Delphi κέρδισε το 2ο βραβείο στον Διεθνή Διαγωνισμό της SOCIETY OF ECONOMIC GEOLOGISTS.

Συνολικά συμμετείχαν στον διαγωνισμό 20 Πανεπιστήμια και το 1ο Βραβείο το κέρδισε το Industrial University of Santander από την Κολομβία.

Το Τμήμα συγχαίρει την ομάδα από Φοιτήτριες και Φοιτητές μας που με ζωηρό πάθος ανταποκρίθηκαν και δούλεψαν για τη δημιουργία αυτού του video, αλλά και όλες τις Φοιτητικές Ομάδες που συμμετείχαν στον Διαγωνισμό για τα υπέροχα vlogs.

Ευχαριστούμε θερμά την Επιτροπή Ερευνών του Πανεπιστημίου Πατρών και την Society of Economic Geologists για τη χρηματοδότηση της Δράσης της Ομάδας.

Επίσης ευχαριστούμε την Εφορία Αρχαιοτήτων Φωκίδος, και τις Εταιρείες IMERYS S.A. και GEOTEST S.A. για την υποστήριξη τους κατά την εργασία πεδίου.

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

Πρόεδρος UPatras SEG Chapter: Ευθύμιος Ντούρος (e.douros@upnet.gr),

Ακαδημαϊκός Σύμβουλος: Δρ. Σταύρος Καλαϊτζίδης (skalait@upatras.gr)

https://upatrassegstudentchapter.wordpress.com/

 

Σχετικοί Σύνδεσμοι 

Ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού: https://vimeo.com/612007601/21d05bb22c

Vlog του UPatras: https://youtu.be/HKHUI4XQFeM

Όλα τα vlogs που συμμετείχαν στον διαγωνισμό: https://www.youtube.com/watch?v=cO4m6Pa9bvY&list=PLF0hw7wk4zw7-yxMvZ0UJX6mSY1yI-AYr&index=17

Ετικέτες: Ανακοινώσεις