Τμήμα Γεωλογίας
  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • Πρόγραμμα Διαδικτυακής Εκδήλωσης "Ημέρα Σταδιοδρομίας 2022" (25/02/2022)

Πρόγραμμα Διαδικτυακής Εκδήλωσης "Ημέρα Σταδιοδρομίας 2022" (25/02/2022)

Η Ελληνική Γεωλογική εταιρία (ΕΓΕ) σε συνεργασία με το Τμήμα Γεωλογίας και Γεωπεριβάλλοντος του ΕΚΠΑ, το Τμήμα Γεωλογίας του ΑΠΘ, το Τμήμα Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Πατρών, το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΓΕΩΤΕΕ), τον Σύλλογο Ελλήνων Γεωλόγων (ΣΕΓ) και λοιπούς συναφείς φορείς και οργανισμούς, στην προσπάθειά της να ενημερώσει τους φοιτητές μας και τους νέους επαγγελματίες συναδέλφους σε σχέση με τις επαγγελματικές δυνατότητες και προοπτικές διοργανώνει ανοιχτή διαδικτυακή εκδήλωση με τίτλο: «Ημέρα Σταδιοδρομίας 2022».

Σκοπός της εκδήλωσης αυτής είναι να γίνει πλήρης ενημέρωση για τις προϋποθέσεις και τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας σε διάφορους επαγγελματικούς χώρους και να παρουσιαστούν νέες προοπτικές απασχόλησης σε τομείς αιχμής όπως η ενεργειακή μετάβαση, πρώτες ύλες και κυκλική οικονομία, νέες τεχνολογίες χαρτογράφησης και ανάλυσης δεδομένων, η διαχείριση φυσικών καταστροφών και η κλιματική αλλαγή. Διευθυντικά στελέχη φορέων και καθηγητές ΑΕΙ - Ερευνητές, με βάση την εμπειρία τους, θα μιλήσουν για παραδοσιακές και νέες επιλογές επαγγελματικού προσανατολισμού, που συσχετίζονται με τα γνωστικά αντικείμενα της Γεωλογίας και ευρύτερα των γεωεπιστημών και θα απαντήσουν σε ερωτήσεις.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022 στις 10:00- 15:00, μέσω της πλατφόρμας του Zoom (https://uoa.webex.com/uoa/j.php?MTID=m1205849dc1a0a2a54d54e4fdac91228f) και θα μεταδοθεί στο διαδίκτυο από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της ΕΓΕ. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης επισυνάπτεται.

 

Ετικέτες: Ανακοινώσεις