Τμήμα Γεωλογίας
Μην αμελήσετε την συμπλήρωση των ερωτηματολογίων μέχρι τις 2 Ιουνίου στον σύνδεσμο https://ps.modip.upatras.gr/ -------- Δήλωση Μαθημάτων Χειμερινού εξαμήνου για τους επί πτυχίω φοιτητές στην εξεταστική περίοδο του Ιουνίου 2018-2019
  • Αρχική
  • Νέα
  • ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΣΤΗ ΣΥΓΚΛΗΤΟ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΣΤΗ ΣΥΓΚΛΗΤΟ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ

 

Υπενθυμίζεται στους προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς φοιτητές και υποψήφιους διδάκτορες ότι σύμφωνα με το επισυναππτόμενο: 

Ως ημερομηνία διεξαγωγής των ανωτέρω εκλογών ορίζεται η 23η Νοεμβρίου 2017,ημέρα Πέμπτη, στο χώρο της αίθουσας Συλλόγων στο ισόγειο του Α’ κτιρίου και σε ώρες που θα οριστούν από την Εφορευτική Επιτροπή.

Η Σύγκλητος συγκροτείται και λειτουργεί νόμιμα έστω και αν δεν έχουν εκλεγεί οι εκπρόσωποι των φοιτητών, των μελών ΕΕΠ, ΕΔΙΠ, ΕΤΕΠ και των Διοικητικών Υπαλλήλων.  

Οι αιτήσεις υποψηφιότητας κατατίθενται στο Τμήμα Πρωτοκόλλου-Διεκπεραίωσης και Αρχείου του Πανεπιστημίου (κτίριο Α’ Διοίκησης – ισόγειο αίθριο) (τηλέφωνα επικοινωνίας: 2610 996651, 996628) έως την 9η Νοεμβρίου, ημέρα Πέμπτη και ώρα 15:00 μ.μ. προκειμένου να πρωτοκολληθούν και υποβληθούν στην Τριμελή Εφορευτική Επιτροπή δια της αρμόδιας Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και Έρευνας του Ιδρύματος.

Οι υποψήφιοι μπορούν να παραιτηθούν από την υποψηφιότητά τους έως την έναρξη της διαδικασίας εκλογής με γραπτή τους δήλωση. Οι παραιτήσεις καθώς και οι ενστάσεις σχετικά με την ανακήρυξη των υποψηφίων κατατίθενται στο Τμήμα Πρωτοκόλλου-Διεκπεραίωσης και Αρχείου του Πανεπιστημίου (κτίριο Α’ Διοίκησης – ισόγειο αίθριο), προκειμένου να πρωτοκολληθούν και υποβληθούν στην Τριμελή Εφορευτική Επιτροπή δια της αρμόδιας Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και Έρευνας του Ιδρύματος.

 

 

Συνημμένα:
Download this file (prokiryxi_eklogon_gia_tin_anadeixi_3_ekprosopon_foititon_poy_tha_symmetehoyn_sti_sygklito.pdf)Εκλογές εκπροσώπων φοιτητών στη Σύγκλητο[Προκήρυξη Εκλογών]870 kB

Ετικέτες: Ανακοινώσεις, Προκηρύξεις