Τμήμα Γεωλογίας
  • Αρχική
  • Νέα
  • ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε. - Ανοικτή επιστημονική συνεδρία

ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε. - Ανοικτή επιστημονική συνεδρία

Εκ μέρους του Δ/ντη του Ινστιτούτου Ωκεανογραφίας ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε., Δρ Βασίλη Λυκούση, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στα πλαίσια του 12ου Πανελλήνιου Συμποσίου Ωκεανογραφίας και Αλιείας το Ινστιτούτο Ωκεανογραφίας του ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε. διοργανώνει ειδική ανοικτή επιστημονική συνεδρία όπου θα παρουσιαστούν τα αναλυτικά αποτελέσματα της μελέτης του ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε. για τις επιπτώσεις της ρύπανσης που προκλήθηκε από το ναυάγιο του Δ/Ξ "ΑΓΙΑ ΖΩΝΗ ΙΙ" στο Σαρωνικό Κόλπο.

Η συνεδρία θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Ιονίου Πανεπιστημίου, στην πόλη της Κέρκυρας, το Σάββατο 02/06/2018 και ώρα 10.45 π.μ – 2 μ.μ.

Το αναλυτικό πρόγραμμα της συνεδρίας παρατίθεται στην ιστοσελίδα του συμποσίου https://www.symposia.gr/home/program/

Συνημμένα σας αποστέλλουμε προς ενημέρωσή σας το σχετικό δελτίο τύπου,

Στην ακόλουθη ιστοσελίδα μπορείτε να βρείτε τη σύνοψη της μελέτης του ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε. για τις επιπτώσεις της ρύπανσης που προκλήθηκε από το ναυάγιο του Δ/Ξ "ΑΓΙΑ ΖΩΝΗ ΙΙ" στο Σαρωνικό Κόλπο καθώς και την παρουσίαση των αποτελεσμάτων της μελέτης στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Περιβάλλοντος της Βουλής των Ελλήνων.

https://www.hcmr.gr/el/news/%cf%83%cf%8d%ce%bd%ce%bf%cf%88%ce%b7-%ce%bc%ce%b5%ce%bb%ce%ad%cf%84%ce%b7%cf%82-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%b5%ce%bb-%ce%ba%ce%b5-%ce%b8-%ce%b5-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b9%cf%82-%ce%b5%cf%80%ce%b9/


Με εκτίμηση,

Γραμματεία Ινστιτούτου Ωκεανογραφίας

 

 

Συνημμένα:
Download this file (Deltio typou_Synedria Saronikos_HCMR_Symposium.pdf)Deltio_Typou_ELKETHE[Πρόσκληση]205 kB

Ετικέτες: Ανακοινώσεις, Εκδηλώσεις