Τμήμα Γεωλογίας

Blue Hackathon - Πρόσκληση συμμετοχής

Το Επιστημονικό Πάρκο Πατρών (Ε.Π.Π.), με την υποστήριξη του Blue Innovation Hub, διοργανώνει το Blue Hackathon για την ανάπτυξη ιδεών στους τομείς της Γαλάζιας Ανάπτυξης, όπως υδατοκαλλιέργεια, αλιεία,  παράκτιος και θαλάσσιος τουρισμός, κ.α.

 Το Blue Hackathon θα πραγματοποιηθεί 5-6 Απριλίου 2019 στο συνεδριακό χώρο του Ε.Π.Π. (Σταδίου, Τ.Κ. 26504, Ρίο).

Η πρόκληση:

  • Οι συμμετέχοντες θα αναζητήσουν καινοτόμες λύσεις, οι οποίες θα βελτιώσουν υφιστάμενες υπηρεσίες και θα προτείνουν νέες στους τομείς της Γαλάζιας Ανάπτυξης.

Οι συμμετέχοντες:

  • Στο Blue Hackathon μπορούν να συμμετέχουν δωρεάν, νέες και νέοι, φοιτήτριες/τες, startup επιχειρήσεις ή και γενικότερα όσοι ενδιαφέρονται να αναπτύξουν πιλοτικές εφαρμογές στους τομείς της Γαλάζιας Ανάπτυξης.
  • Θα χρειαστείτε μόνο τη δημιουργικότητά σας και φυσικά το Laptop ή το Tablet σας. 
  • Παρέχεται άφθονος καφές και γεύματα.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για την συμμετοχή στο Blue Hackathon, καθώς οι θέσεις για το διαγωνισμό είναι περιορισμένες και απαιτείται εγγραφή έως στις 2 Απριλίου 2019, στον σύνδεσμο https://goo.gl/forms/nwhEpXegBanoP1PE3 .

Βραβείο για τις 2 καλύτερες ομάδες:

  • Ημερήσια εκδρομή με ιστιοπλοϊκό σκάφος

 

Μείνετε συντονισμένοι!

 

 

Tο Blue Innovation Hub είναι ένας κόμβος καινοτομίας που συστάθηκε το 2019, με αρχικά μέλη: το Επιστημονικό Πάρκο Πατρών, το Δίκτυο εργαστηρίων OCEANUS του Πανεπιστημίου Πατρών, το Εργαστήριο Πειραματικής εκτροφής Υδρόβιων οργανισμών, Τ.Ε.Ι. Δυτικής Ελλάδας – Τμήμα Τεχνολογίας Αλιείας – Υδατοκαλλιεργειών, ο Νηρεύς Ιχθυοκαλλιέργειες ΑΕ, η ΕΟΦΑΡΜ και η West Sea Project.  

 

Συνημμένα:
Download this file (afisa2_s.jpg)afisa2_s.jpg[Πρόσκληση συμμετοχής]366 kB

Ετικέτες: Δραστηριότητες, Εκδηλώσεις