Τμήμα Γεωλογίας
Μην αμελήσετε την συμπλήρωση των ερωτηματολογίων μέχρι τις 2 Ιουνίου στον σύνδεσμο https://ps.modip.upatras.gr/ -------- Δήλωση Μαθημάτων Χειμερινού εξαμήνου για τους επί πτυχίω φοιτητές στην εξεταστική περίοδο του Ιουνίου 2018-2019

Πρόσβαση επισκεπτών στο Πανεπιστήμιο Πατρών / Τμήμα Γεωλογίας

Η πρόσβαση των επισκεπτών στο Πανεπιστήμιο Πατρών / Τμήμα Γεωλογίας από την Πάτρα και αντίθετα επιτυγχάνεται με ένα από τους παρακάτω τρόπους :

 

Μέσω αστικής συγκοινωνίας
Μπορείτε να επιβιβαστείτε στο λεωφορείο με αριθμό 6 ή 9 (Πληροφορίες 2610 273936)

 

Με αυτοκίνητο
Σε περίπτωση που έρχεστε από Αθήνα, τότε θα πρέπει μετά τα διόδια Ρίου να ακολουθήσετε την έξοδο προς τη "Ιωάννινα - Ρίο". Στη συνέχεια ακολουθείτε την ένδειξη προς "Ιωάννινα - Ρίο Κέντρο". Ακολουθείτε τις ενδείξεις για "Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο". Όταν βρεθείτε στη διασταύρωση μπροστά από την είσοδο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, στρίψτε δεξιά και ακολουθείστε τον κεντρικό δρόμο της Πανεπιστημιούπολης (με διαχωριστική νησίδα). Στον πρώτο κυκλικό κόμβο που θα συναντήσετε στρίψτε αριστερά. Θα βρείτε το βόρειο πάρκινγκ του κτηρίου Γεωλογίας στα δεξιά σας.

Σε περίπτωση που έρχεστε από Πάτρα, μπορείτε να ακολουθήσετε τη διαδρομή Οδός Κορίνθου - Νέα Εθνική Οδός Πατρών Αθηνών - Έξοδος για Νοσοκομείο Ρίου και με τη βοήθεια της οδικής σήμανσης θα φτάσετε στον προορισμό σας. Εναλλακτικά μπορείτε να ακολουθήσετε τη διαδρομή Αγίου Ανδρέου - Νόρμαν - Ηρώων Πολυτεχνείου - Κανελλοπούλου - Νέα Εθνική Οδός Πατρών Αθηνών - Κόμβος Νοσοκομείου Ρίου.

  Με ταξί
Μπορείτε να καλέσετε ράδιο-ταξί (Ράδιο-ταξί Πάτρας : 2610 45000 / 18300, Ράδιο-Ταξί Ρίου : 2610 999111. Για την αναχώρησή σας από το Πανεπιστήμιο λειτουργεί σταθμός επιβίβασης ταξί δίπλα στο κτήριο Α (Πρυτανεία), καθώς και μπροστά στην κεντρική πύλη του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ρίου.
  Με Προαστιακό σιδηρόδρομο
Από το σιδηροδρομικό σταθμό στο κέντρο της Πάτρας φθάνετε στη στάση Καστελόκαμπος και εκεί μετεπιβιβάζεστε σε λεωφορείο του ΟΣΕ, που πραγματοποιεί στάση κοντά στο Τμήμα. 
 

Η θέση μας στο χάρτη
Για διευκόλυνσή σας ακολουθεί χάρτης του Πανεπιστημίου Πατρών

https://goo.gl/maps/P6kLxJwXiJo
Πανεπιστήμιο Πατρών
Τμήμα Γεωλογίας
T.K. 265 04 Ρίο Πάτρα
 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 (+30) 2610 99 79 22
 (+30) 2610 99 73 00
 

 

Ετικέτες: Το τμήμα