Τμήμα Γεωλογίας

Συμμετοχή Φοιτητών στη Δράση "Τα Σχολεία Πηγαίνουν Πανεπιστήμιο"

Από τη Γραμματεία του Τμήματος ανακοινώνεται:

Ενημερώνουμε ότι όσοι/ες φοιτητές/ριες του Τμήματος Γεωλογίας (4ετείς μόνο) επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή στην δράση του Πανεπιστημίου Πατρών «Ημέρες γνωριμίας των Σχολείων της Περιφέρειας με το Πανεπιστήμιο» με τίτλο: «Τα Σχολεία πηγαίνουν Πανεπιστήμιο», το οποίο θα λάβει μέρος από 21 Μαρτίου έως και 8 Απριλίου 2022, θα πρέπει να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά την επισυναπτόμενη αίτηση.

Η περίοδος των αιτήσεων ξεκινά από 3/3/2022 έως 15/3/2022 και αφορά στην πιστοποίηση της παιδαγωγικής και διδακτικής επάρκειας.

Τα αντικείμενα της δράσης αυτής για το Τμήμα Γεωλογίας είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα του Παν/μίου Πατρών στη διεύθυνση https://www.upatras.gr/stay-tuned/ta-scholeia-pigainoun-panepistimio/

Σημειώνεται ότι με βάση τις δηλώσεις θα χωριστείτε σε ομάδες ανά αντικείμενο δράσης και θα παρέχετε εκπ/ση σε μαθητές Α/θμιας και Β/θμιας εκπ/σης με ξενάγηση και διδασκαλία σε εξειδικευμένα θέματα γεωλογίας.

H ενεργή συμμετοχή σας αποτελεί μια από τις απαραίτητες προϋποθέσεις για την λήψη βεβαίωσης για πιστοποίηση παιδαγωγικής και διδακτικής επάρκειας (περισσότερα εδώ: http://www.geology.upatras.gr/index.php/el/education/paidagogiki-didaktiki-eparkeia).

Ετικέτες: Ανακοινώσεις