Τμήμα Γεωλογίας

‘’Η Γεωλογία στην Ζωή μας’’

Στις 22-23 Οκτωβρίου το Τμήμα Γεωλογίας & Γεωπεριβάλλοντος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών και το Τμήμα Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Πατρών θα συμμετάσχουν από κοινού για πρώτη φορά στο Φεστιβάλ Επιστήμης και Καινοτομίας ATHENS SCIENCE FESTIVAL 2022 που θα γίνει στην Αθήνα, με κύριο σκοπό να κοινωνήσουν την επιστήμη της Γεωλογίας σε μικρούς και μεγάλους.

Πειράματα, ορυκτά, πετρώματα, απολιθώματα θα έχουν την τιμητική τους και θα ταξιδέψουν τον κάθε έναν, μικρό και μεγάλο επισκέπτη στην μαγεία της επιστήμης μας.

Υπεύθυνοι καθηγητές της σύμπραξης είναι ο κ. Ιωάννης Ηλιόπουλος, Καθηγητής του Τομέα Ορυκτών Πρώτων Υλών στο Τμήμα Γεωλογίας, Πανεπιστήμιο Πατρών, και η κ. Αριάδνη Αργυράκη Καθηγήτρια Τομέας Οικονομικής Γεωλογίας και Γεωχημείας, στο Τμήμα Γεωλογίας και Γεωπεριβάλλοντος του ΕΚΠΑ.

Όποιος επιθυμεί να γίνει μέλος αυτής της μεγάλης ομάδας εθελοντικά (τεταρτοετείς και επί πτυχίω φοιτητές, μεταπτυχιακοί φοιτητές, υποψήφιοι διδάκτορες) και να προσφέρει σε αυτή την πρωτοβουλία και από τα δύο Τμήματα παρακαλείται να έρθει σε επικοινωνία τόσο για πληροφορίες όσο και για συμμετοχή με τον υπεύθυνο για τους εθελοντές Μεταπτυχιακό Φοιτητή κ. Παναγιώτη Καρούτσο, στο mail: panoskaroutsos@hotmail.com

Η εθελοντική συμμετοχή των φοιτητών του Τμήματος Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Πατρών στην πρωτοβουλία αυτή θα προσμετρηθεί για την χορήγηση Διδακτικής Επάρκειας.

Ετικέτες: Ανακοινώσεις