Τμήμα Γεωλογίας
Εκπαίδευση

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2022-2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2022-2023

Οι Δηλώσεις μαθημάτων χειμερινού εξαμήνου 2022-2023 για τους φοιτητές του Τμήματος Γεωλογίας θα πραγματοποιηθούν ηλεκτρονικά στην διεύθυνση https://progress.upatras.gr από 19/10/2022 έως 04/11/2022.

Δηλώνουν όλοι οι φοιτητές και οι επί πτυχίω (δηλ. 5ο, 6ο ……..11ο  έτος σπουδών)

Προσοχή:

  • Οι φοιτητές μπορούν να κάνουν δήλωση μαθημάτωνμόνο εφόσον έχουν πραγματοποιήσει πρώτα την εγγραφή τους.
  • Οι φοιτητές δηλώνουν τα μαθήματα του εξαμήνου στο οποίο φοιτούν σύμφωνα με τους κανόνες δήλωσης του Προγράμματος Σπουδών ακαδ. έτους 2022-2023 καθώς και όλα τα οφειλόμενα μαθήματα χειμερινού εξαμήνου από άλλα έτη.
  • Όσοι φοιτητές δεν δηλώσουν μαθήματα δεν μπορούν να συμμετάσχουν στην εξεταστική περίοδο Ιανουαρίου - Φεβρουαρίου ακαδ. έτους 2022-2023 και επίσης αν ξεχάσουν να δηλώσουν κάποιο μάθημα δεν θα μπορέσουν να συμμετέχουν στην εξέταση του συγκεκριμένου μαθήματος. 

Πέραν αυτής της ημερομηνίας το ηλεκτρονικό σύστημα θα κλείσει και δεν θα μπορείτε να δηλώσετε.

Προσοχή !!!!:  Μετά την αποθήκευση δήλωσης να πραγματοποιείτε έλεγχο από το progress.upatras.gr στην επιλογή «ακαδημαϊκό έργο» για το αν παρουσιάζονται σωστά στο τρέχον ακαδ. έτος τα μαθήματα που δηλώσατε. Σε περίπτωση που δε εμφανίζονται προσπαθείτε πάλι για δήλωση και αν συνεχίζει το πρόβλημα, επικοινωνείτε με την Γραμματεία του Τμήματος μέσα στις ημερομηνίες δήλωσης που έχουν ανακοινωθεί.

 

 Η Γραμματεία του Τμήματος Γεωλογίας

Ετικέτες: Ανακοινώσεις, Προπτυχιακές σπουδές