Τμήμα Γεωλογίας

Εντατικό Πρόγραμμα Μικτής Κινητικότητας (Erasmus+): Υποβολή Αιτήσεων

Καλούνται οι φοιτήτριες και οι φοιτητές και των τριών κύκλων σπουδών (προπτυχιακοί, μεταπτυχιακοί, υποψήφιοι διδάκτορες) που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο Εντατικό Πρόγραμμα Μικτής Κινητικότητας / Blended Intensive Programme (BIP) με τίτλο: "Cyprus Experimental Field School (CEF): From Cultural Heritage to Materials Science – The Female Potters of Cyprus" που οργανώνεται στο πλαίσιο του Erasmus+ και θα λάβει χώρα στην Κύπρο από 8 έως 16 Ιουλίου 2024, να υποβάλλουν την σχετική αίτηση συμμετοχής ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://forms.office.com/e/7vqBK1nFtP (ηλεκτρονική αίτηση Τμήματος Γεωλογίας)

Για να είναι έγκυρη η αίτηση συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν ήδη συμπληρώσει την επίσημη φόρμα συμμετοχής του φορέα υποδοχής στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://forms.office.com/e/Vvwj5wFvPb (ηλεκτρονική αίτηση Open University of Cyprus)

Τα απαραίτητα κριτήρια επιλογής για τη συμμετοχή στο Πρόγραμμα είναι τα ακόλουθα:

 1. Τμήματα Προέλευσης: Τμήμα Γεωλογίας, Τμήμα Ιστορίας – Αρχαιολογίας.
 2. Κύκλος σπουδών: κατά σειρά προτεραιότητας Υποψήφιοι Διδάκτορες Μεταπτυχιακοί φοιτητές, Προπτυχιακοί φοιτητές (να έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς τουλάχιστον το 90% των μαθημάτων των δύο πρώτων ετών σπουδών).
 3. Πτυχιακή ή διπλωματική εργασία ή θέμα διδακτορικής διατριβής σε συναφές με την πρόσκληση αντικείμενο ή στο αντικείμενο της αρχαιομετρίας ή γεωαρχαιολογίας.
 4. Εμπειρία σε θέματα αρχαιομετρικής μελέτης κεραμικής ή/και αργιλούχων πρώτων υλών για την παραγωγή κεραμικής (θα συνεκτιμηθούν δημοσιεύσεις σε συνέδρια ή περιοδικά).
 5. Γνώση Αγγλικής γλώσσας τουλάχιστον σε επίπεδο Β1.
 6. Συμμετοχή σε προφορική συνέντευξη.

Για την εγκυρότητα της αίτησης συμμετοχής είναι επίσης υποχρεωτική η υποβολή σε ηλεκτρονική μορφή των παρακάτω  δικαιολογητικών στο σχετικό πεδίο της ηλεκτρονικής αίτησης

 1. Αναλυτική βαθμολογία (για προπτυχιακούς φοιτητές)
 2. Ευρωπαϊκό Βιογραφικό Σημείωμα (Europass)
 3. Βεβαίωση τίτλου πτυχιακής εργασίας ή διπλωματικής ή τίτλου Διδακτορικής Διατριβής (γίνεται αποδεκτή βεβαίωση είτε από την Γραμματεία του Τμήματος είτε από τον επιβλέποντα Καθηγητή).
 4. Βεβαίωση γνώσης αγγλικής γλώσσας
 5. Άλλα δικαιολογητικά (εάν υπάρχουν) που υποστηρίζουν την υποψηφιότητα συμμετοχής.

 

 

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:  Πέμπτη 18 Απριλίου 2024

Περισσότερες Πληροφορίες:

 • Ενημερωτικό φυλλάδιο: https://bit.ly/bip2024_brochure  (επισυνάπτεται και στην παρούσα ανακοίνωση)
 • Υπεύθυνος προγράμματος: Ιωάννης Ηλιόπουλος, Καθηγητής (email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)
Συνημμένα:
Download this file (OUC-BIP-The_Female_Potters_of_Cyprus_iii_2024.pdf)OUC-BIP-The_Female_Potters_of_Cyprus_iii_2024.pdf[Ενημερωτικό Φυλλάδιο Προγράμματoς BIP]1251 kB

Ετικέτες: Ανακοινώσεις